DoubleMTA - Fejlesztés [#3]

luis.

hello but without the o
Csatlakozott
Sze 23, 2021
Üzenetek
121
Reakció pontszám
6
Pontok
18
Kor
22
Új munka: Bányászat
Kellékek: Kővágó fűrész
Beszerzés: Hobby bolt
Leírás: Létrehoztunk nektek egy újabb munkát, megszokottaktól eltérve kicsit könnyebb egyszerűbb és élvezhetőbb a munka folyamat. Bányában amit egy blip jelöl a térképen ha ezt a munkát elvállaltuk kiérkezve találhatunk köveket szétszórva amit a kővágó fűrész segítségével szétvághatunk amiből három féle ércet kaphatunk.
  • arany
  • réz
  • vas
Ezeket a nyersanyagokat az érc felvásárlónál tudjuk értékesíteni. Minden szétvágott kőnek 15 perc respawnolási ideje van!Autók és tuningok: Rengeteg autót újra gondoltunk és frissítettük őket hiszen voltak model hibás autók, ezen kívül az összes autó más handlinget kapott realisztikusabb és élvezhetőbb. A carshopban is teljesen újra áraztuk őket.Hobby munka: Cég
Leírás: Sokak kérésére vissza hoztuk a céget, kisebb letisztult átlátható mégis nagyon egyszerű pénzszerzési lehetőség lehet, fontos hogy miután megvettük és kiválasztottuk a cégünk kategóriáját SF-ben a cégparkba akkor a carshopban meg kell látogassuk Otist akitől vénünk kell egy (fiktív) gépjárművet, majd vissza menni a céghez és várni a leveleket elfogadni vagy elutasítani az éppen szimpatikus vagy nem szimpatikus emaileket. A céged bevételét alkalmazottakkal növelheted. Minél több az alkalmazott személy annál gyorsabb a munka folyamat és annál több pénz folyik be a cég kasszába.A Sziget: Itt az egyik hanem a legnagyobb fejlesztésünk a sziget, ami inkább az illegális szervezeteknek lehet kedvező, de ugyan úgy a civileknek is nagyon érdekes lehet. Hiszen fegyver alkatrészeket találhatunk itt a szigeten. A szigetet cápák veszik körbe emellett őrök is vannak akik ellen ha sajnos nem védekezünk gondolkodás nélkül ránk lőnek. A szigeten bárhol található láda amiben akármi lehet fegyver alkatrésztől kezdve a konzervdobozig bármi, a ládák amik a szigeten találhatóak 2 óránként spawnolnak újra.
Szigetre vonatkozó szabályok:
  • Rendvédelem semmilyen formában nem mehet ki a szigetre se civilben sem pedig dutyban!
  • Szigeten bárki megtámadhat bárkit nem számít forgalmas helynek és bármikor ki is rabolhatnak!
  • Rablásnál itt is érvényes a max 5000$ -ig és a PP-s itemet, iratokat, kulcsokat nem veszünk el, bármi mást el lehet.
  • Ha lelőnek az őrök vagy megesz a cápa admin semmilyen formában nem szedhet fel téged!
  • A szigetet tilos védeni, illetve hirdetni, hirdetésben keresni.


update.png


Ezek mellet rengeteg általatok jelentett és általunk talált bugokat is kijavítottunk ezzel a frissítéssel, de ha esetleg találnátok még hibát (nem ötleteket) azokat legyetek szives itt jelenteni nekünk.
 
Utoljára szerkesztve:
Top Alsó