E/S Grape Watts Baby

Kukás

if i want it i just click it .
Very Important Person
Csatlakozott
Máj 2, 2022
Üzenetek
9
Reakció pontszám
3
Pontok
3
Lakhely
retired legend
GRAPE GANG
A Grape Street Watts Crips (GSWC) elsősorban egy aktív afro-amerikai utcai banda, amely a Jordan Down Housing Projects-ben található az East Side-on, a kaliforniai dél-los Angeles Watts kerületében. A Jordan Downs Housing Projects a Grape Streettől a 97th Streetig terjedt, az Alameda Street és a 103rd Street között.
A Grape Street Crips lila színben tünteti fel a Grape Streethez való kötődésüket. Számos klikkjük van, mint például: Baby Locs, 103rd Street, Dust Town, Bandera Blocc 97 és még sok más

SZÖVETSÉGESEK ÉS ELLENLÁBASOK
A Grape Street Crips minden Bloods és Crips riválisa, akik Watts városában találhatók. Szövetségesek: South Side Watts Varrio Grape, Grape Street Crips (New Jersey), Eight Tray Gangster Crips, Rollin 30's Harlem Crips és minden Compton Crips (CC Riders).
A riválisok: PJ Watts Crips, Hacienda Village Bloods, Circle City Piru, Ten Line Gangster Crips, East Coast Crips, Fudge Town Mafia Crips, 99 Watts Mafia Crips. Rollin 60s Neighborhood Crips és Florencia 13.
Ezért a Watts Varrio Grape Street fekete leányvállalatai megalakították a Watts Baby Loc/Grape Street Crips szervezetet, és a Jordan Downs Housing Projects-et követelték székhelyüknek. Ennek ellenére mindkét banda nemzedékeken át megőrizte egymással a családi szövetséget. Bár a két banda útjai elváltak, szoros kapcsolatot ápolnak, és közös ellenségeik vannak, mint az East Coast Crips és a Florencia 13 banda.

GRAPE STREET WATTS BABY LOC CRIPS
A Watts Varrio Grape (WVG), egy spanyol utcai bandától származtak. amely mexikóiak és feketék kombinációja volt. Az 1970-es évekre azonban a latinos tagok valamikor a mexikói Mafia Sereno sethez igazodtak. Ez a helyzet oda vezetett, hogy nevüket South Side Varrio Grape-re változtatták, és hozzáfűzték a 13-as számot (South Side Watts Varrio Grape 13).

1652707368930.png


(Igen tudom SeeMTA sett volt ezt szeretnem egyedul ide hozni mivel ott nemtudunk ervenyesulni)
 
Top Alsó